Op Reis in Eigen Tuin

Beauty is All Around You… When You Open Your Eyes…
Tot voor we ooit van corona gehoord hadden was ik een steevaste reiziger, een echte reisfanaat. 2 tot 4 keer per jaar het land uit, en zodra ik terug was, begon het inplannen van de volgende reis. 75% was naar Portugal, maar het belangrijkste was dat ik maar het land uit ging: om op te laden, te ontstressen, te genieten… want dat ging (blijkbaar) niet in België.

En toen kwam corona… en de lockdown…. en gesloten grenzen…

Hoe zou ik nu opladen? Ontstressen? En terug ademen?

Wanneer ik in de tuin ging staan, de zon op mijn gezicht voelde, het leven omarmde, met een vleugje fado op de achtergrond…, kwam exact hetzelfde gevoel als wanneer ik dit op buitenlandse grond deed.

Zodra mijn ogen weer open gingen, bleef ik het gevoel omarmen, en voor ik het wist, had ik een dagje op reis ervaren in onze eigen tuin en huis…

Breng het paradijs naar je thuis… er blijken zoveel prachtige dingen rondom ons te zijn, we moeten alleen onze ogen ervoor openen en het heerlijke gevoel toelaten.
Op reis fotografeer ik bomen, natuur en dieren, want die waren toch wel heel speciaal in het buitenland. Maar omgekeerd komen toeristen ook naar ons land om foto’s te maken, want zij vinden het hier heel speciaal…
Corona leerde mij dus om mijn ogen en hart te openen voor de schoonheid rondom ons, op een armafstand.

En als we nu eerlijk zijn, we hebben best wel al zuiderse temperaturen hier in ons klein Belgiëlandje.
Ik schrijf dit even neer, net rond het moment van het einde van de Lockdown, om niet te vergeten dat we altijd vrij blijven in ons hoofd en ons hart, niemand kan ons die vrijheid afnemen als we er zelf voor kiezen om vrij te zijn…

Boom

Meld u hier aan om de nieuwsbrieven te ontvangen

KizombaKortrijk Copyright © 2020-2021  |  Made with love and dedication by OPDwebsites

Begin met chatten!
Hulp nodig?
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?