07.07 What’s in A Date?

07.07 is niet zomaar een datum…

Een nieuw aangelegde terras (lees: dansvloer”), een Djembé met een ingegraveerde leeuw (betekenis leeuw: strijdkracht), een zomerbar met lekker mangosap, een heerlijk nummer “Faz Questão”: dat zijn de ingrediënten van de aankomende zomercursus Lady Styling Kizomba – Semba die start op WOE 07.07 om 18u30 te Kortrijk (Bissegem) in openlucht.

Voor mij niet zomaar een zomercursus zoals er al menig voorafgegaan zijn. Deze heeft net dat tikkeltje meer voor mij.

Bovenstaande ingrediënten zijn op zich al een heerlijke cocktail, maar we starten op “07.07” met de cursus.

En waarom is deze datum belangrijk? Vorig jaar 7 juli, was de dag dat ik met een 6-maanden zwangere buik op controlebezoek ging bij de dokter. Deze afspraak viel eigenlijk ook net na een eerste les Lady Styling zomercursus.

Halsoverkop werd ik letterlijk en figuurlijk platgelegd: opname in het ziekenhuis, weeënremmers, en platte rust, platte rust en nog eens…. platte rust… De zomercursus kwam zo abrupt tot een einde… Ik had die zomer dus wel anders voorgesteld, dat kunt u zich ongetwijfeld wel inbeelden…

De zomer van 2020 leek er één waar geen einde aan kwam, en in dit geval, was dat zeker niet fijn. Maar we zijn erdoor geraakt, en Diandra is veilig en wel in mijn buik gebleven tot 3 dagen voor haar uitgerekende datum (30/09).

En nu, stap voor stap, komen we terug dichter bij die datum, 07.07, maar ditmaal, voor een positieve ervaring na een turbulente corona- en zwangerschapsperiode, én in gezelschap van positiviteit en ontspanning…

En toeval of niet: nummer 07.07 betekent dat je een gezegend persoon bent en kunt genieten van de vruchten van je werk.

Voor mij kan deze zomer alvast niet meer stuk en graag deel ik hem met jou!

Tot binnenkort, op 07.07…

(uw plaatsje kan je reserveren via Ladystyling – Ginga – Kizomba in Kortrijk (kizombakortrijk.be)

Meld u hier aan om de nieuwsbrieven te ontvangen

KizombaKortrijk Copyright © 2020-2021  |  Made with love and dedication by OPDwebsites

Begin met chatten!
Hulp nodig?
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?